Eclavestra Teken'ndar

Description:
Bio:

Alkoholista sorcerer dédanyám, ki a Dhaunintra névre hallgatott, nagy múltú házunkat, mely az ötödik legnagyobb vala, rossz pénzügyi manőverekkel, valamint az alkohol miatti nemtörődömségével középnemesi házzá süllyesztette. A régi időkből sok varázstárgyunk maradt (mint például elme irányító nyakörv), és régi kapcsolataink közül, a nem túl jelentős, bár jelen állapotban a mi házunknál néhány sokkal magasabb rangú, és befolyásosabb házzal való kapcsolatot fent tudtuk tartani.
Jelenleg a ház összes tagja (többek között) azon dolgozik, hogy először az anyagi helyzetünkön javítva elindítsuk fölfelé a süllyesztőből a házat, és minél hamarabb sikerüljön visszaadni régi fényét. Ehhez természeetesen bármilyen lehetséges, de nem túl kockázatos eszközt megragadunk. Pár hónapja például felismertem, hogy felettébb sok nem túl szerencsés hím drow (akiknek sokszor akad fölösleges pénzük) sóvárog némi nemi kielégítésért, melyet sehol sem kaphatott meg. Ezért tehát megfogant bennem az a gondolat, hogy esztétikus(abb) nőstény rabszolgákat “alkalmazva”, a piac eme hiányát betömve egy bordélyház nyitása meglehetősen jövedelmező lehetne. Az ötletet elmondtam házunk jelenlegi vezetőjének, Gelyrdnek (aki egyben anyám is), akitől szabad kezet kaptam az üzlet beindítására, valamint kérésemre, melyet egynéhány erőteljes indok és érv is követett, rendelkezésemre bocsájtott két fegyveres, elme irányító nyakörvvel ellátott ork rabszolgát testőrnek a bordélyházba. Ezen kívül semmiféle anyagi támogatást nem kaptam.
Ezek után megkértem két öcsémet, név szerint Angquarrát és Vieraét, akik zsoldosok, és épp egy kisebb hadjáratra készültek,hogy hozzanak nekem minél több esztétikus nőstény rabszolgát; természetesen némi pénzért cserébe.
Amíg a hadjárat tartott, házunk kapcsolatai révén szereztem némi kölcsönt az Orlyval-háztól, melyből a célnak megfelelő pincés házat vettem, és berendeztettem. A bejárata egy viszonylag tág folyosóra nyílt, melynek a bal oldalán, a bejárattól 5 méterre volt a ruhatár. A ruhatár után 5 méterrel a folyosó elkanyarodott balra, majd szintén 5 méter múlva egy kisebb klubbhelyiségbe torkollott, ahol lehetőség nyílt alkohol fogyasztásra is. A pult a helyiség ruhatár felőli oldalán volt. A pult és a ruhatár közti falon volt átjárási lehetőség (lik…). Természetesen a pultnál lehetett lefoglalni a kívánt nőstényt, vagy szolgáltatás-típust, valamint az újabb menetekre való igényt is itt lehetett jelezni, és az anyagiakat intézni. A pult mellett közvetlenül balra (az utca/bejárat felőli oldalon) egy lépcső vezetett lefelé a pincébe, ahol csak a szobák voltak. Az egész ház egy viszonylag meredek lejtő aljába épült, minek következtében meg volt a későbbi bővítés lehetősége is.
A hadjárat sikeres volt, öcséim pedig élve, és ami a jobb hír, jónéhány esztétikusnak mondható nősténnyel tértek haza. Főleg gyenge tieflingeket hoztak, de egy-két felszíni elf is volt köztük. Megkapták értük az ígért pénzt, majd szereztem még egy-két ígéretes példányt (mert ugyebár egy hadjáratban többen is szereznek fogyogat, és ilyenkor olcsóbbak az átlagnál). Ezek után feltöltöttem a bordélyház italraktárát is. Mondanom sem kell, erre az akcióra vagyonom jelentős része ráment, de azért a sikeres hadjárat örömére rendezett mulatságok közül néhányra még el tudtam menni (majd összébb húzom az övemet egy ideig…)
Az egyik ilyen mulatságon ismerhettem meg egy elbűvölő hölgyet, aki megkívánt engem, ígyhát elég közeli kapcsolatba kerültünk.
Lehet, hogy tervei vannak velem, vagy egyszerűen csak ennyire megtetszettem neki, de azon kívül, hogy női kegyeibe fogadott, elkezdett elég magas szinten okkultizmuisra, varázslásra, és egyéb hasznos dolgokra tanítani, valamint a könyvtárát is használhattam.
A bordélyház közben kezdett beindulni, és egy hónap alatt a bevételből már majdnem vissza tudtam fizetni a kölcsönt. Gelyrd felfigyelt erre; és megállapítva, hogy ez a dolog tényleg jövedelmező, közbenjárt, hogy a lehető legtöbb (házon belüli) nőstény rabszolgát futtathassam, akiket gazdáik nélkülözni tudnak. Természetesen ezen rabszolgák hozamából nem sokat látok (és nem is fogok), ugyanis annak csak a 8%-a az nyém, amiért dolgozom velük (és még így is szerencsésnek mondhatom magam), a többi rész pedig megy a tulajdonosokhoz, és a ház kaszájába. Ezen kívül a bordélyház ellenőrzését pedidig Barroos nevű nővéremre bízta, aki szép részt kapott a jövedelemből azért, hogy néha benéz, és megállapítja, hogy minden rendben (ezen kívül ő is tudott nélkülözni egy rabszolgát a nemes cél érdekében). Természetesen az üzemeltetés, az irányítás és a fejlesztések intézése továbbra is az én feladatom maradt.
Mialatt a bordélyházban folytak a dolgok, Női Mentorommal eljutottunk a démonidézés tanulásáig. Pár nap múlva egy sikeres démonidézés, és némi tárgyalás után a Démonnal, szereztem egy mentort a démonok közül is. A Démonnak egypár futtatott rabszolgám lelkét ajánlottam föl, valamint azt, hogy munkaidőn kívül bármikor, munkaidőben pedig a bonyodalmak elkerülése végett, előzetes egyeztetés után testileg is igénybe veheti őket, annyi kritériummal, hogy maradjanak életben, és ne legyen maradandó testi sérülésük, ha esetleg perverzebb ötletei lennének…

Házunk fontosabb kapcsolatai:
Auvryep-ház (Vezetője: Zekerin)
Orlyval-ház (Vezetője: Soldor)

Eclavestra Teken'ndar

Reflections Nemtudommi